Ini Yang Terakhir | Goodbye 2011 | Happy New Year 2012

Assalammualaikum ^^

          Ini entry yg terakhir untuk tahun 2011 . ok , sedih . ececehh . banyak sangat kenangan dah tercipta pada tahun 2011 nie . bila ingat dan kenang balik semua tuh , yang paling pahit pun boleh jadi antara yg termanis .  KENANGAN INI , merupakan antara memori yg queen akan ingat sampai bila-bila . takkan lupa punya lahh . melainkan sesuatu terjadi dengan kepala queen nie . isyy , ke situ pulakk . ngeh ^^

ok , itu jer sempat nak update . goodbye 2011 ! welcome 2012 ^^

Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

Giveaway by Pycha and Eryno

Assalammualaikum ^^

okey , GA terakhir hari nie . 
boleh ke SINI kalau nak join ^^

queen tag ,


queen dah follow syarat-syarat penyertaan . done !

Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

3rd Giveaway by MissKara

Assalammualaikum ^^


klik SINI if nak join ~

queen tag..,


queen dah penuhi syarat-syarat penyertaan . done !

Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

GIVEAWAY 1st cik violet

Assalammualaikum ^^

hari nie , queen join GIVEAWAY 1st cik violet !


klik SINI if nak join , yaw !

queen tag..,


queen dah penuhi syarat-syarat penyertaan . done !

Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

Segmen Up Follower Dengan Sepantas Kilat !

Assalammualaikum..

hari nie , queen join segmen yg dianjurkan oleh seorang blogger . 
comel blog dia  ^_^


' BELOM COBA , BELOM TAW ! ' 

segmen nie tamat pada 15 Disember 2011 . kalau sempat , join tau  ^^



Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

Ada apa dengan 11 / 11 / 11 ??

Assalammualaikum..

      di saat sudah tiada lagi blogger yg buat entry tentang tarikh cantik nie, barulah jari jemari queen terkedek-kedek menaip untuk menghasilkan sebuah entry baru. alasannya ? heheh, macam biasalah. MALAS . okay, abaikann. ada apa dengan 11 / 11 / 11 ?? tarikh cantik nie sangat bermakna untuk queen. sangat-sangat bermakna dan takkan queen lupakan sampai bila-bila ! 

Malam Graduasi - 11 / 11 / 11

      tema malam itu, Hikayat 1001 Malam . pelbagai persembahan telah dipertandingkan. kelas queen telah mempertaruhkan sebuah persembahan berkonsepkan Teater Muzikal . kisahnya bermula apabila seorang budak bernama BoboiBoy, bertemu dengan seekor jin bernama Jin Toncet. kemudian, dia diberi 3 permintaan. budak itu meminta A , A , A . Jin Toncet tidak faham akan maksud budak itu yg menginginkan A dalam UPSR. lalu, dia memberi 3 tarian berbeza yg berkonsepkan A. budak itu kecewa kerana tidak mendapat apa yg diinginkan. dia hanya mampu mengenang kembali kenangan terindah bersama kawan-kawannya.

Kenangan Terindah

      berkat kegigihan kami yg berlatih sehingga patah kaki , kami berjaya memperoleh tempat ke-2 . yeayy ! ouh , kenangan yg terlalu indah untuk dikenang . meskipun queen tau , masa tidak boleh diulang , queen tetap takkan berhenti berharap . suka hati queen lah !

yg mana queen ? yg paling merah dan menyerlah , queen lah tu ! haha . perasan sekejapp . queen menang anugerah Si Cantik Manis malam tu . masa tu , rasa macam nak sorok muka bawah meja . semua orang pandang , malu !


tengok kawan queen yg berjubah kelawar biru tu , meletopp kann ? agak pelik jugak dia tak menang . gambar bawah tu pulak , with my bestfriend

Mak cikk , aku terlalu rindukan saat nie , terlalu rindu ! aku nak sangat ulang semua nie , walaupun aku tau mustahil . aku tak kisah digelar gedik cuma sebab berkawan dengan kau . aku tak rasa macam tu pun . kalau kau gedik , aku pun gedik . banyak benda kita buat sama-sama . bergosip sama-sama , kenakan orang sama-sama . aku tak tau macam mana orang boleh cakap aku gedik sebab berkawan dengan kau . kalau dah memang itu pandangan orang tentang aku , tak ada kena megena dengan kau . Itu memang aku ! 

      kita mungkin akan terpisah dalam masa yg terdekat nie . bila dah masuk sekolah menengah nanti , kau mungkin akan dapat bestfriend yg baru , aku pun mungkin sama . tapi , aku takkan lupakan kau , never ! aku harap kau pun sama . aku rasa kita tak ada harapan nak satu sekolah . apa-apa pun , aku sayang kau !

queen menerima cenderahati dan sijil . yeah !

 memori yang tercipta pada 11 / 11 / 11 akan terus menjadi kenangan terindah dalam hidupku..

Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

Segmen | Fathiah Tak Jumpa Blog !!

Assalammualaikum..

 Queen join segmen lagi ?? Yup !! Tak salah kann ??
Best apa join segmen nie..,banyak faedahnya !!
-------------------------------
err..,tak payah cerita larh yer apa faedahnya.. heheh  :)

sedang asyik ber-blogwalking , queen terpandangkan satu segmen nie.. nak tau apa yg queen rasa ?? queen rasa segmen tuh sangat menarik dan queen pun terus tertarik !! 



nak join ?? KLIK SINI cepat !!

segmen ini ada ganjaran dan faedahnya.. tak rugi join !!

      Tarikh Tutup : 11 Nov 2011 sebelum 12 malam

queen tag..,
queen dah penuhi syarat2 penyertaannya~

okay , done !!

Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

SEGMEN JOM NAIKKAN JUMLAH FOLLOWER DENGAN MENDADAK !!

Assalammualaikum..

ehh.., last entry , queen join GA.. lar nie join segmen pulak ??
dah tak ada idea ke nak update entry ??
------------------------
bukan tak ada idea..agak malas sebenarnya.. heheh  :)

oh ya..,kepada TUAN PUNYA SEGMEN , queen join tauu ??


klik jer kat SINI if nak join , oke ??

Tarikh Tutup : 10 Nov 2011 Tepat Jam 10 Malam !!

queen tag..,
queen dah penuhi syarat2 penyertaannya~

okay , done !!



Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

1ST GIVEAWAY MR BAIZ ~ RM300 untuk di Menangi!!!

Assalammualaikum..

hari nie..,queen nak join " 1ST GIVEAWAY MR BAIZ " !!! before nie..,tak pernah join mana2 GA..so , ingatkan nak join larh  :)

 kalau nak join.., KLIK SINI tauu !!

Tarikh Tutup Penyertaan : 31 Oktober 2011
 
queen tag.., 
queen dah penuhi syarat2 penyertaannya~

okay..,done !!


Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

menghitung hari.. :)

ku menghitung hari..,detik demi detik..
cewah..queen nyanyilah !! hahhaa..bukan selalu  :)

yup !! queen sedang menghitung hari..tapi..,
bukan !! bukan hari kahwin..queen lambat lagilah !! i'm only 12 okay??

menghitung hari result UPSR keluar??
mungkin..tapi ada hari yg lebih menarik dan queen tak sabar2 nak tunggu hari tuh..queen tau..,queen sepatutnya risaukan result queen nanti. ramai yg pelik coz queen lebih excited menunggu hari lain berbanding hari result UPSR keluar..tapi nak buat macam mana..,dah itu hakikatnya~

menghitung hari menjelangnya malam graduasi
yup !! nie baru betul..queen excited gylersz menunggu hari menjelangnya malam graduasi..sanggup jerh round satu PD n SEREMBAN coz nak cari baju untuk malam tuh. huh !! ada sesiapa yg cute , comel , baik hati nak sponsor?? heheh  :)

queen lebih excited menunggu hari malam graduasi sebab..,malam graduasi dah tentu happy ending..  :)  result UPSR tak tentu lagi.. kan??

Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

KENAPA?? QUEEN TERTANYA-TANYA...

assalamualaikum.
     okay..queen nak mencurah rasa..kenapa ramai blogger suka tiru link queen?? plz..,sape boleh jawab?? NOUVELLE !! menarik sangat ke perkatan yg satu nie?? queen mendapati ada beberapa orang blogger yg linknya bertukar selepas singgah melawat ke  blog queen..perkatan tuh dah jadi kurang cantik di mata queen selepas terdapat beberapa orang blogger  turut menggunakannya.. =(

dulu..,queen bangga coz selama berblogwalking..,tak pernah lagi  jumpa link sebegitu..tapi sekarang..,

     haihh..mengeluh lagi..but for me..,tak salah pun sebenarnya meskipun jauh di sudut hati ada rasa terkilan..kalau ada yg terasa sorry la yea..mungkin ada yg memang menggunakan perkataan tuh secara semulajadi..SIAPA YANG MAKAN CILI..,DIALAH YANG TERASA PEDAS kan??

mungkin ada yg nak label queen PERASAN tapi..,WHAT EVER...ADA AKU KESAHH ?? ngee~

     my bestfriend..,telah dimaki oleh seorang blogger yg  tak paham bahasa !! blogger tuh melampau gyle !! kalau tak percaya..,ENTRY NIE buktinya..queen yg baca pun terrr sangat larh geram..,inikan dia sendiri..ape nak jadi dgn manusia zaman sekarang.haihh..isy..,mengeluh lagi.. ( queen dah berjangkit dgn bestfriend queen tuh..,suka merojakkan entry.. )

lalalalalalalalalalalalalaaaa...

ehh..,kenapa gambar nie sesat kat sini?? kalau nak tau baca pulak ENTRY NIE ...tak nak pun tak pe..,tak paksa.. :)
Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

UPSR bakal menjelang

     UPSR bakal menjelang?? ufh..seram bunyinya..(bagi sayalah..) UPSR akan menjelang lagi sebulan..seriously,sebenarnya queen agak takut dan gementar.risau sejarah UPKK berulang.tahun lepas,setiap kali ujian,periksa termasuklah pra-UPKK result queen sentiasa 8A..tapi masa UPKK, queen dapat 7A 1B..5 orang dapat 8A..,queen amat sedih dan terkilan sebab queen bukan salah sorang drpd 5 orang tuh..walaupun ayah selalu cakap..,bagi dia,7A tu masih cemerlang.walaupun queen nampak macam tak kisah dapat 7A,tapi dalam hati siapa tau kan?? bestfriend queen, lissa dapat 8A tau..btw,tahniah lisa.

     pra-UPSR queen dapat 5A..lisa pun dapat.queen amat berharap result pra-UPSR kitorg nie dapat memberi tamparan ( cehh ) pada haikal,haziq,khaizizi,diana,cikgu geetha,cikgu sharti dan semua yg selalu cakap kitorg banyak mulut n selalu buat kerja lambat.becok2 mulut kitorg nie pun..,tak menjejaskan pelajaran tau.5A jugak.korang dapat?? tuh laa..lain kali jangan suka dengkikan orang.ape2 pun..,hope korg dapat 5A UPSR nanti.kita kan harapan sekolah..kalau kita semua 5A..,meletup sk lukut..( bak kata cikgu sharti )

     tapi tuh laa..pra-UPSR 5A,UPSR sebenar entah dapat ke tidak.kalau sejarah UPKK berulang macam mana?? pra 8A,UPKK 7A..hurm..lepas nie tak boleh lah on9 selalu..,UPSR kan dah dekat..hehe  :)

p/s: cikgu sharti tuh Melayu okay..ramai orang ingat dia India masa 1st time dengar nama dia..meh sini queen bagitau..,nama penuh dia PN. SHARTI FAZLINDA BT SULAIMAN..dia merupakan seorang guru pakar bahasa melayu dan sangat penyayang..seumur hidup,dialah cikgu terbaik yang pernah queen jumpa..
Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

nak jadi penulis..

assalamualaikum..

     saya baru 12 tahun..dek kerana tak sabar2 nak jadi penulis..,saya telah menghasilkan 2 buah nopen <novel pendek> dan terkini sedang menyiapkan sebuah cerpen..semua tuh saya cuma jadikan koleksi peribadi..tak berani nak tunjuk kat orang sebab masih ragu2 dengan kemampuan sendiri..al-maklumlah baru 12 tahun..

     cikgu bahasa melayu saya yang juga merupakan seorang penulis selalu cakap.., "nanti kalau Fatwa buat novel..,ingat..saya orang pertama yang dapat baca novel awak..manalah tau..,10 tahun lagi saya dapat bungkusan..,ada novel karya FATWA IRSALINA.."..,lagilah tak sabar2 nak buat novel!! buat novel tuh dah tentu..,insyaallah suatu hari nanti..tapi 10 tahun lagi tuh x comfirm lah cikguuu...masa tuh baru 22 tahun

      nak jadi penulis...impian yang belum tentu lagi tercapai..,tapi sedaya upaya akan saya cuba realisasikan..manalah tau..,mungkin beberapa belas tahun lagi baru cikgu tuh dapat bungkusan yang ada novel karya FATWA IRSALINA..hehe..masa tuh cikgu larat lagi ke nak baca novel?? beberapa belas tahun lagi tuh cikgu mestilah dah t_ _..

p/s : walaupun saya rajin menulis..,tapi malas sangat update blog.rajin jenguk jer hari2..jenguk blog sendiri n blog orang lain..tengok kreativiti seseorang blogger tuh menghias blog..  :)

Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

tukar header lagi

hey!! nak membebel kejap.queen dah tukar header lagi..,cantik tak?? tapi adik queen cakap yg lama tuh better dari yg nie..,ya ke?? so..ape yg patut queen buat?? kalau nak tukar balik yg lama dah tak matched dengan background nie..hurmm..yg mana better sebenarnyerr??

                                                                 header baru..  :)


                                                                  tinggal sejarah.. ^_^
Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

Contest Blog Paling Cun

okay..queen nak join satu contest yg dianjurkan oleh lissa.. 
klik je kat sini if nak join..
                 
okay, jom tengok syarat-syaratnya;

  1. wajib follow blog nie dan blog Ieyja.. *blog ieyja tak tahu blognya akan difollow. jadi biarkan dia suprise, haha..
  2. buat satu entry pasal 'Contest Blog Paling Cun'.. 
  3. dah siap letak link entry di kotak komen. *kalau tak jumpa sila klik tajuk entry, then scroll ke bawah dan anda akan jumpa.
  4. copy banner nie, sila klik>copy>paste kan ia dekat blog anda.
  5. tarihk tutup: 30 julai 2011 jam 11:59 pm.         
  6. tag sekurang-kurangnya 3 orang blogger dan pastikan mereka tau.
then,queen tag..
    done!!
    Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

    header baru ^*

    pinker tinker. new name of my blog :)

    Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

    Aku fanatik Erul AF9!!!

         Tanpa aku sedar..,setiap minggu aku tertunggu2 konsert mingguan AF9.Bila konsert bermula,tanpa aku sedar..,aku ternanti2 persembahan Erul.Bila Erul buat persembahan,tanpa aku sedar..,hati aku kuat mengatakan yg Erul mesti masuk final.
         Tanpa aku sedar..,rupa2nya aku salah.Erul tak masuk final.Erul tersingkir d minggu ke-9.Kenapa Erul disingkirkan??Kenapa tak dibiarkan 5 peserta maju ke final??AKU NAK TENGOK ERUL DI FINAL!! AKU NAK TENGOK ERUL NYANYI LAGU LEGASI CLEOPATRA DI PENTAS AKHIR!!
         Tanpa aku sedar...aku sangat memberontak dengan penyingkiran Erul.Kenapa aku marah bila Erul disingkirkan??Bukan ke aku cuma minat Lena??
         Lepas Erul disingkirkan,baru aku sedar...aku sebenarnya fanatik Erul!!AKU FANATIK ERUL AF9!!

                                                                            ERUL AF9

    cute kan?? ade rupa artis korea...memang sesuailah dia dengan k-pop.sayangnya dia tersingkir...sampai sekarang aku masih terkilan dengan penyingkiran dia. ERUL !!!

    okay..sebelum berhenti menaip..,nak share gambar Lena AF9..

                                                                               LENA AF9

    Lena nie Naib Juara AF9..suka suara Lena..,ala2 rock gitu..tapi nyanyi lagu balada pun best..serba boleh !!! 

                                                  


    Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

    ape nak buat..

    wow!! 1st time hadap blog bjam2.blog nie btol2 buat aku tension..(skit jerr)
    problem background larhh..tah ape2 tah.aku dah larh x bape pndai sgt psl
    blog nie.edit tu,edit nie,sudahnyerr mcm tu jugak..ape nk buat.. :(
    Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

    Segmen ~ Saya suka Patrick sebab...

    queen join satu segmen yg dianjurkan secara suka2 oleh..,adalah seorang blogger tuh !! heheh  :)


    • Telatah Patrick selalu mencuit hati. Kadang2 queen lebih suka tengok Patrick daripada Spongebob..hahhaa  :)
    • Walaupun Patrick nie kadang2 tak betul..,tapi sebenarnya itu yg buat dia nampak cute !!
    • Patrick selalu ceria !! Queen pun ikut ceria bila menonton gelagat lucu Patrick yg tak betul tuh. Cuba tengok banner kat atas..,Patrick nampak begitu happy dan ceria kan??
    • Walaupun tak sebijak Spongebob..,Patrick seorang yg ikhlas berkawan dan selalu menjadi tempat Spongebob meluahkan perasaan. So sweet !!
    • Yg paling penting..,Patrick colour pink !! Sebab utama queen suka Patrick ialah dia colour pink!! hahhaa  :)

    okay..,done !!



    Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

    i'm new.. :)


    selamat datang :)

    Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)