Maaf , tiada apa-apa . Langsung tiada =)

Assalamualaikum ^^

Disebabkan Queen dah lama tak update blog , tak ada idea nak update , tak ada apa nak cakap , Queen tepek gambar-gambar nii . Fuhh , lama tak berblogging . Sekarang , Queen nak blogwalking , nak follow balik followers Queen . Maaf , Queen betul-betul tak ada apa nak cakap . Layan jer lah gambar-gambar ni ^^

Semua gambar-gambar ni masa Open House Raya dekat sekolah . Di Setiap Gambar , Ada Saya :P haha . Cer teka Queen yang mana satu ^^


Yang ini , saya dengan semua kawan baik saya :*

Sekian , terima kasih :D


Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

Suka baca Ayat Ayat Cinta . Symptom apakah itu ?


Assalammualaikum  :))

Woahh ! 2 bulan lebih tak update . Queen tak hilang lagi laa . Hari-hari jenguk blog tauu . Hehe , ok . Suka baca Ayat Ayat Cinta . Symptom apakah itu ?

Anda rasa ? Alah , mesti ada yang nak kata , ' Dah jatuh cinta ler tuu ! ' . Kan kann ? HAHA . Jatuh cinta ? Memang laa , tak mustahil . TAPI , kita baru 12 tahun 10 bulan laa , awakk . Bersekolah di Sekolah Menengah Kebangsaan Y__ T___ R____ dalam tingkatan 1 Arif . Eh , itu pun nak bagitau ke ? Hoho :P Sukahati laa  :))

Mungkin , ada yang berpendapat , Cinta Akan Datang Tanpa Mengira Usia . Baiklah , saya akui itu . *sambil menganggukkan kepala tigapuluhtiga kali* Memang tak mustahil . Tapi , pendapat Queen , dalam usia sementah ni , apa pun perasaan yang datang , belum boleh diklasifikasikan sebagai rasa CINTA . Ye lah , banyak lagi yang Queen tak tau sebab Queen belum lalui dan rasa sendiri ~

Jadi , apa punca Queen suka baca Ayat Ayat Cinta lately nie ehh . Bukan Ayat Ayat Cinta jee , apa-apa ayat yang membuat hati ini Tercuit , Tersentuh , Terusik , Terkejut , err --' 
semua nak di-Share dalam fesbuk . Padahal sebelum ni tak macam ni . =.='

Photo: Cinta Bukan sekadar ucapan..

Credit from : HERE

Jadi , kalau bukan ITU dan bukan INI , symptom apakah agaknya itu ?  :D


Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

Apa yang anda lakukan bila terkenang masa lalu ?

Assalammualaikum  :)

Internet buat hal 3-4 hari . Huh ! Tapi tak apalah . Nak membebel pun tak guna dah . Internet dah okey . Lagi sihat dan cergas dari dulu . HAHA  :D

Back to the main story . Apa yang awak , awak dan awak semua buat bila terkenang masa lalu ? Kenangan-kenangan dulu  . Menangis ? Ketawa ? Tersenyum ?

  

Yang mana satu ? Kalau Queen , Queen akan tersenyum , kadang-kadang tergelak , lepas tu mengeluh panjang sambil cakap , ' Cepatnya masa berlalu.. ' - Ececehh . Korang pulak ?

Sekarang , tengah tersenyum tengok gambar ni . Actually , tengah membelek gambar-gambar lama .


Nampak biasa , tapi menyimpan makna yang luar biasa ~ ;D

Hah , korang buat apa bila teringat kenangan-kenangan lama ? 


Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

Exclusive Giveaway !! Kain Pasang Raya 2012 .

Assalammualaikum  =)

Hari nie , Queen nak join Exclusive Giveaway by Y&E ANGGUN COLLECTION . hehe . Dah lama tak join GA . Queen ditag oleh Sis Qaleshya . Thanks sis ~ ;D

Klik banner if nak join  =)

Hadiah dia , of coz laa kain pasang . 
Kalau menang , boleh buat baju raya . Ngee ~

Queen tag ,


Syarat-syaratnya pun simple . Jom laa join ramai-ramai . Jom FOLLOW http://ynecollectionkainpasang.blogspot.com dan LIKE page Y&E ANGGUN COLLECTION  =)

Done ! Sekian , wassalam ~ ;D


Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

Hafiz juara Mania !


Assalammualaikum ~ ;D

Entry hari nie rojak sikit , yaw . Dah dah , jangan nak ngengada , dah alang alang baca tu biar sampai habis . Ngee ~

Nak tanya nie , tengok tak Mania Akhir semalam ? Queen tengok Mania dari First Week tau . HEHE . Superstar pertama Mania adalah , Hafiz ! Agak terkilan sebenarnya sebab dia juara semalam . Queen bukannya tak suka Hafiz , so so laa . Cuma , ada yang Queen lagi suka  =)


Btw , congrats Hafiz ! =D


Stacy Naib Juara  =)


Jaclyn Victor di tempat ketiga  =)


Finalis Mania  =)

Kenapa Hafiz juara ? Kenapa bukan DIA ? Nak DIA juara ! Nak DIA ! Nak DIA ! 
p/s : Dalam 5 orang finalis tuh , cuba teka siapa DIA ? hehe


Sebenarnya , Queen sokong Akim dari mula . Tapi , dah tersingkir . Nak buat macam mana kann ? 

Akim  :))))

Semalam , ada sorang anon datang blog Queen dan komen ,

Dear, u kwn ratu lysa kan?tlg mntk die buat tips cntkkan blog. Klu bleh sma mcm die pny.hehe.......then plis tanye die knape page tutors die da x dek. Plis k..sis tanye die x jawab larh.

Sis , setakat nak tolong cakap kat dia tu memang Queen tak kisah langsung . Tapi , kenapa perlu jadi anon ? Mintak tolong , tapi jadi anon . Kalau Ratu tau pun , memang dia tak nak tolong . Kenapa perlu malu jadi sendiri untuk mintak tolong ? Isy , tak faham laa . Kat situ jer dah nampak yang sis tak ikhlas nak mintak tolong . Sorry kalau terasa . Queen cuma bagi pendapat Queen . 

Actually , Queen dah bagitau Ratu , tapi Ratu tawar  hati nak tolong bila tau yang mintak tolong tu , ANON . So , better jadi diri sendiri daripada jadi anon . Kann dah rugi . Ratu mesti berbaik hati nak tolong kalau if sis jadi diri sendiri  =)

Sekian , wassalam .


Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

Sorry Readers , Followers , Bloggers !


Assalammualaikum =D

Lama Queen tak meng-update . Lama tak blogwalking . Lama tak komen entry bloggers . Sorry ! Sejak sekolah sesi petang nie , mood berblogging makin kurang . Masa yang ada untuk online cuma waktu pagi . Mood Queen waktu pagi cuma bagi Pets ku yang banyak lagi ramai tu makan . Mood berblogging pulak biasanya waktu petang . Waktu petang kena pergi sekolah . Boleh pulak macam tu kann ? HAHA .

Buat sementara waktu nie , blog Queen Nouvelle tak ada shoutbox . Sorry again ! Queen tau , mesti ramai yang tak suka singgah blog yang tak ada Shoutbox . Lepas ShoutMix , ramai yang bertukar ke Cbox kann . Queen pulak try guna ShoutCamp . Serious , tak best ! Tak ramai yang shout sejak guna ShoutCamp . Beberapa hari yang lepas , Queen dapat warning bagitau blog Queen tak boleh view kalau tak delete SHOUTCAMP . Lappy  akan dijangkiti virus kalau tetap nak view blog . Arghh ! Terus delete ShoutCamp . Baru blog okey balik . Lega , tak jadi apa-apa ~

Tapi , tu laa . Kena buat Shoutbox baru . Maybe, hari nie atau esok Queen letak Shoutbox baru , okey ? Sementara tu , tinggal jejak kat komen dulu  =)

p/s : Baru habis minggu pertama periksa .  Pray for me to success in the mid-year exam , okay ? Sayang korang !

~ Sekian , Wassalam ~

 #UPDATE# Shoutbox dah ada . Say hello to my new Shoutbox  =)


Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

Setelah sekian lama .., pemenang telah pun diumumkan !

TOLONG BACA ENTRY SAMPAI HABIS DAN DENGAN TELITI UNTUK MENGELAKKAN SEBARANG KEKELIRUAN ATAU SALAH FAHAM .

Assalammualaikum .

Yeah ! Lepas sebulan lebih GA pertama Queen dan Ratu berlangsung , dan lepas hampir 3 minggu GA tamat , akhirnya pemenang diumumkan . Whoah , teruja ! Korang tak teruja ? Peduli apee . Okeyh , now straight to the point . Sambung serius . Pemenang dah dipilih dan kami tak gunakan random untuk pilih pemenang . Tapi pembahagian hadiah mengikut tempat adalah menggunakan random . Harap maklum . Kami juga dah buat keputusan supaya Tempat Pertama hingga Tempat Kelima akan dapat lebih dari satu hadiah . Bertuahlah badan masing-masing , yee . Queen pun tak pernah lagi sebertuah mereka-mereka yang menang GA nie . Dah , dah . Cukup-cukuplah mengomel .

The winner is ..,

Tempat Pertama


Tempat Kedua


Tempat Ketiga


Tempat Keempat


Tempat Kelima


Bestnya korang kann ? Menang GA , dapat hadiah lebih dari satu ! especially Tempat Pertama dan Kadua . Jeles kott . Apa-apa pun , congrates !  :D

Saguhati


Tahniah diucapkan kepada pemenang-pemenang . Pada yang tak menang , boleh cuba lagi next time :)  

Kepada pemenang , tolong emelkan alamat rumah dan nombor telefon ke emel queen.nouvelle@gmail.com atau lisa.lisaarina.arina@gmail.com . sertakan sekali link blog korang dan korang tempat ke berapa bagi memudahkan urusan penghantaran hadiah . Secepat mungkin , ehh ? Kalau ada yang tak tuntut hadiah , kitorang .., err , nak buat apa ehh ? Kitorang pilih pemenang lain atau kitorang ambik jer hadiah tuh . HAHA . Siapa tak nak hadiah kan ? So , cepat-cepat emelkan apa-apa yang patut ke alamat emel kitorang  :D

Sekian , wassalam .


Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

Penyertaan Giveaway Ditutup !

Assalammualaikum . ** tolong baca sampai habis

Dengan ini , saya , Queen Nouvelle mewakili Ratu Lissa setelah berabad menunggu dia online , ingin mengumumkan , penyertaan Giveaway ditutup ! Titik , Noktah , Muktamad ! Tak payah nak merayu buat muka comel mintak tempoh GA ditambah . Dah terLAMBAT ! haha ~

Okay , Queen nak bagitau pada yang belum tau . Ada yang tanya bila pemenang diumumkan . Queen dan Ratu akan umumkan pemenang naik cuti sekolah nanti . Tak sure hari apa , pukul berapa . 

Dan , ada yang bagitau link diorang tak ada dalam list peserta . Ni dah sah-sah tak baca entry betul-betul , main redah jer carik link . Queen dah bagitau kat awal ENTRY yang Queen hanya list kann peserta yang hantar link ke blog Queen . Kalau link korang tak ada dalam list yang Queen dah buat , maybe link korang ada dalam list Ratu . > Entry List Peserta Dari Blog Ratu <

Kalau link korang tak ada dalam dua-dua list , baru korang inform Queen atau Ratu . Sertakan sekali link entry korang tuh , ya  (:

psstt , terlambat update entry penutup GA nie . tenet buat hal sepanjang hari ~

sekian , wassalam =='


Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

1st Giveaway By Ratu and Queen

- CLOSED -

Assalammuaalaikum ^^
Queen akan menganjurkan sebuah giveaway yg dibuat dengan Ratu Lissa . nie first time we all buat GA tau ! jom lahh join ramai-ramai . hehe . okay , sebelum tuh tengok banner dulu .




http://i1134.photobucket.com/albums/m605/fionapelik3/anigif-12.gif



Create your own banner at mybannermaker.com!

**Penaja Utama Contest - http://www.raudhahshawlstore.com/


Syarat-syaratnya ,
1. Follow blog Queen & Ratu .
2. Letakkan banner GA dan link kan ke entry ini .
3. Buat satu entry yang bertajuk "1st Giveaway by Ratu & Queen ." 
4. Tag 3 blogger lain , dan pastikan dorang tahu .
5. Selesai buat entry , tinggalkan link entry di kotak komen .

Syarat-syarat mudah jer kann ? Jom tengok hadiah pulak ^^


HADIAH



RAUDHAH SHAWL STORE


Tudung / Shawl by Raudhah Shawl Store  ( WAJIB LIKE fanpage fb )
Raudhah Shawl Store  ( WAJIB FOLLOW blog )


PRETTY LENS STORE


2x Lens & 2x Voucher RM10 by Pretty Lens  ( WAJIB LIKE fanpage fb )
Pretty Lens  ( WAJIB FOLLOW blog )
letak link blog Pretty Lens di bloglist anda


SWINGSWING HOUSE
Swingswing House

2x Bawal Two Tone , 2x Inner Bawal by
Swingswing House  ( WAJIB ADD fb )
Swingswing House  ( WAJIB LIKE fanpage fb )


FEA BEADS


Bangle by Fea Beads  ( WAJIB LIKE fanpage fb )


MODERN HIJAB


Shawl by Tudung Murah Collection  ( WAJIB LIKE fanpage fb )
Tudung Murah Collection  ( WAJIB FOLLOW blog )


KITTYSHAWLS


40 Pins Hijab by Kittyshawls  ( WAJIB LIKE fanpage fb )
Kittyshawls  ( WAJIB FOLLOW blog ) , dan exchange banner dengan blog kittyshawls .


SCARFSWEETHONEY


1 Shawl with 1 Ribbon Clip by Scarfsweethoney  ( WAJIB LIKE page fb )


WAFICO SHAWLS


5 pcs hp charm (handmade) by Wafico Shawls  ( WAJIB LIKE page fb )
Wafico Shawls  ( WAJIB FOLLOW blog )


HERBA TIHARA


Love Strap by Herba Tihara  ( WAJIB FOLLOW blog )


GUGU CLOSET
Gugu Closet

3x RM10 Voucher Handbag by Gugu Closet  ( WAJIB ADD fb )
Gugu Closet  ( WAJIB FOLLOW blog )


DYANA PIKOMON


1x Lens by Pikomon Enterprise  ( WAJIB LIKE fanpage fb )


LOVEBAG LOVEBAG
LoveBag LoveBag

1x Voucher RM30 by LoveBag LoveBag  ( WAJIB LIKE fanpage fb )
Pilih - LoveBag LoveBag / LoveBag LoveBag  ( WAJIB FOLLOW blog )


MISLADYANA BLOGSHOPS


Blouse by Missladyana Blogshops  ( WAJIB LIKE fanpage fb )


SPONSOR BARU


RIANA CLOTHEZSTYLE SHOP


Blouse by Riana ClothezStyle Shop  ( WAJIB LIKE fanpage fb )
Riana Hays  ( WAJIB ADD fb )
suggest page Riana Clothezstyle Shop's page to 3 friends


NADIA SHAWLUVER


Tudung Bawal by Nadia Shawluver  ( WAJIB ADD fb )


SPONSOR BARU



HOUSE OF FASHIONISTA
260220121071.jpg

Beg Pocket Microsoft by House Of Fashionista  
( WAJIB LIKE fanpage fb )



banyak tak hadiah menarik ? jom join ramai-ramai ! akhir kata ,

SELAMAT MENYERTAI !

Tempoh Tamat : 01/03/2012

**UPDATE !

UPDATE
berita gembira ! tempoh GA akan dilanjutkan sehingga 15 Mac 2012 . pada yang belum join , ada masa lagi . join cepat ! rebut peluang menang hadiah menarik  :)

UPDATE
ada penambahan hadiah ! boleh rujuk entry >INI< dan >INI< untuk maklumat lanjut  :)

List Peserta 1st GA by Ratu & Queen )


Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

1st GA by Ratu & Queen - Hampir sampai ke penghujungnya..

Assalammualaikum  ;)

nak update lelaju . hari nie 15 hb , right ? tarikh tamat 1st Giveaway By Ratu & Queen . kelam kabut jugak kitorang nak uruskan peserta-peserta dan sponsor-sponsor . al-maklumlah , pengalaman pertama uruskan GA sendiri . itu pun dengan partner . kalau sensorang ? dah pengsan kott . haha . Queen salute abis arh blogger2 yang ada GA sendiri , uruskan sponsor2 yang ramai , sambutan pun sangat menggalakkan .

List Peserta 1st GA by Ratu & Queen )

 lebih 300 yang join our first GA . thanks a lot korang ! oh ya , just nak bagitau , Queen dan Ratu masih menerima penyertaan sebelum jam 12 malam ini . harap maklum ~

sekian , wassalam =='


Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

List Peserta 1st GA By Ratu and Queen

Assalammualaikum ^^

nie list peserta 1st Giveaway By Ratu And Queen yang hantar link ke blog Queen . hah , apa lagi ? tekan CTRL + F serentak dan search link korang . kalau tak ada dalam list , bagitau ea . segala kesulitan amat dikesali  :'(  - over pulak nak menangis bagai ~
  1. http://gengtamandamai.blogspot.com/2012/02/ratu-and-queens-first-giveaway.html
  2. http://diyana-wr.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  3. http://azzalifestory.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  4. http://stihayiyien.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  5. http://sitizarizza.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  6. http://ina-nana99.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  7. http://farahbatrisyia99.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  8. http://rasacintasaya.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  9. http://cempakakuningku.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  10. http://kisahsinenot22.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  11. http://primadonablogie.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  12. http://miss-purple-story.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  13. http://eiqavandetta.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  14. http://yuyunsibuncit.blogspot.com/2012/02/contest-1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  15. http://pinkummi.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  16. http://diellaunly.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  17. http://www.feetdrunk-lightlove.co.cc/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  18. http://bulan-enam.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  19. http://atieffa.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  20. http://mariaosman.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  21. http://nyueyien.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  22. http://qaleshyaumairah.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  23. http://myrasweetyprincess.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  24. http://nurbazilah97.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  25. http://hafizila.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  26. http://hairulizacontestga.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  27. http://budakpendekberblogging.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  28. http://pinknlavender.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  29. http://storycikhoneybee.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  30. http://ceritaakulahh.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  31. http://kongsigelak.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  32. http://purpleholics-ladyzsara.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  33. http://thinkaboutitproperly.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  34. http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  35. http://miraliciousme.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  36. http://imalonergirl.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  37. http://underskema.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  38. http://gonnabegirl.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  39. htt://cas-sieshitobi.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  40. http://akumizzayda.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  41. http://datinqatst.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-dan-queen.html
  42. http://cerciterismah.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  43. http://sayapunyabueno.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  44. http://syaraemeera.blogspot.com/2012/02/1st-give-away-by-ratu-and-queen.html
  45. http://ifsha.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  46. http://budaklollip0pcute.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  47. http://cikfafasweet98.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  48. http://ciknerdypakour.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  49. http://f4favouritejunior-shera.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  50. http://sayabudakpngokngeksowhat.blogspot.com/2012/02/1st-ga-by-ratu-queen-o.html
  51. http://syahidahdaud.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  52. http://shibariistarssugarcandy.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  53. http://syahidahdaud.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  54. http://syamiminazifa.blogspot.com/2012/02/1st-ga-by-ratu-queen-x.html
  55. http://feeraakira.blogspot.com/2012/02/1st-ga-by-ratu-queen.html
  56. http://nienasofea.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  57. http://kotak--hati.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  58. http://talkdramalove.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  59. http://gadispinky3.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  60. http://azreen-honey.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  61. http://qilah-all-black.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  62. http://cekpipahlifestory.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  63. http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  64. http://zkuasedue.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  65. http://applepearlhaira.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  66. http://theieraziera.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  67. http://sukadukahidop.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  68. http://kisahizatulatiqah.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  69. http://etyhanafiah.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  70. http://www.littlehana-thegrapeberries.co.cc/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  71. http://diarypqah99.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  72. http://izzahchot.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  73. http://nadyabubblecontest.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  74. http://saranghaeyotumblr.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  75. http://ctspyriess.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  76. http://mrpurpleblog.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  77. http://freezyfrizes.blogspot.com/2012/02/1st-ga-by-ratu-queen.html
  78. http://imtheloveofnickhun.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  79. http://nurulfatimahadha.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  80. http://nabilaramli.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  81. http://hazeim-miezah.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  82. http://gula-gulaterapung.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  83. http://cikmimyohsome.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  84. http://sayashida19.blogspot.com/2012/02/1-st-giveaway-by-ratu-queen.html
  85. http://itscookiemonsterstory.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  86. http://coklatisblogg-ing.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  87. http://alongnidar.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  88. http://cerita-amna.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  89. http://coretansipeah.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  90. http://dieyapolkadotspink.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  91. http://aquwhtira97.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  92. http://hanisarahim.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  93. http://z3tty.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  94. http://nizatullianastory.blogspot.com/2012/02/1st-ga-by-ratu-dan-queen.html
  95. http://syaraemeera.blogspot.com/2012/02/1st-give-away-by-ratu-and-queen.html
  96. http://dieyladolphin.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen_09.html
  97. http://feeraakira.blogspot.com/2012/02/1st-ga-by-ratu-queen.html
  98. http://duriansonata.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  99. http://nadiayusri.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  100. http://putrislike.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  101. http://meinestorie.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  102. http://rararoo.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  103. http://loveyoucontest.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  104. http://mieza221088.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  105. http://ikinas.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  106. http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  107. http://inaamyza.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  108. http://najihahmohd.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  109. http://duniakebahagiaanku.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  110. http://secretkpopblog.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  111. http://dheartparashutist.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  112. http://fesyenistafiacute.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  113. http://nelumbonabilah.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  114. http://atiezie82.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  115. http://gacontestsunsweetz.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  116. http://freakyfreakstory.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  117. http://giveaway-only.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  118. http://iralone09.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  119. http://duanmizastory.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  120. http://letslaughdude.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  121. http://farizafairuz.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  122. http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  123. http://anakwanpunyacerita.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  124. http://jaajahatga.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  125. http://husna-una.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  126. http://famzsbloggie.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  127. http://fatehahfaidzal.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  128. http://afiqah220511.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  129. http://gengggkapak.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  130. http://afiman81.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  131. http://cikharty88.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  132. http://fatmafazira.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  133. http://madieygadis98.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  134. http://iekaliciouslife.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  135. http://yayanukie.blogspot.com/2012/03/1st-giveway-by-ratu-queen.html
  136. http://rawkkstylo.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  137. http://nyeongofficialblog.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  138. http://annaqia.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  139. http://farinahunny.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  140. http://zurain93.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  141. http://secretkpopblog.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  142. http://colourfuldaysofwanie.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  143. http://fatinkpoplover.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  144. http://glimmergold.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  145. http://wirawanceritera.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  146. http://glimmergold.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  147. http://diana-akmarul.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  148. http://pinyupunyakhutub.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  149. http://cik13februari1987.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  150. http://jalanceritakehidupanku.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-by-ratu-and-queen.html
  151. http://rightnot.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  152. http://zanoeseungri.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  153. http://bertuahx.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  154. http://secondbmm.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  155. http://mydormlifeme.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  156. http://fafazira.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-by-ratu-queen.html
  157. http://anakenciksalamat.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-by-ratu-queen.html

Queen mohon kerjasama korang untuk inform Queen kalau link korang tak ada dalam list atau link berulang . Thank you  :)

psstt , sorry lambat update list peserta . Queen busy sikit . InsyaAllah , kami akan umumkan pemenang naik cuti sekolah nanti . nak menang , make sure dah follow semua syarat  :)

sekian , wassalam =='


Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)