nak jadi penulis..

assalamualaikum..

     saya baru 12 tahun..dek kerana tak sabar2 nak jadi penulis..,saya telah menghasilkan 2 buah nopen <novel pendek> dan terkini sedang menyiapkan sebuah cerpen..semua tuh saya cuma jadikan koleksi peribadi..tak berani nak tunjuk kat orang sebab masih ragu2 dengan kemampuan sendiri..al-maklumlah baru 12 tahun..

     cikgu bahasa melayu saya yang juga merupakan seorang penulis selalu cakap.., "nanti kalau Fatwa buat novel..,ingat..saya orang pertama yang dapat baca novel awak..manalah tau..,10 tahun lagi saya dapat bungkusan..,ada novel karya FATWA IRSALINA.."..,lagilah tak sabar2 nak buat novel!! buat novel tuh dah tentu..,insyaallah suatu hari nanti..tapi 10 tahun lagi tuh x comfirm lah cikguuu...masa tuh baru 22 tahun

      nak jadi penulis...impian yang belum tentu lagi tercapai..,tapi sedaya upaya akan saya cuba realisasikan..manalah tau..,mungkin beberapa belas tahun lagi baru cikgu tuh dapat bungkusan yang ada novel karya FATWA IRSALINA..hehe..masa tuh cikgu larat lagi ke nak baca novel?? beberapa belas tahun lagi tuh cikgu mestilah dah t_ _..

p/s : walaupun saya rajin menulis..,tapi malas sangat update blog.rajin jenguk jer hari2..jenguk blog sendiri n blog orang lain..tengok kreativiti seseorang blogger tuh menghias blog..  :)

Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

tukar header lagi

hey!! nak membebel kejap.queen dah tukar header lagi..,cantik tak?? tapi adik queen cakap yg lama tuh better dari yg nie..,ya ke?? so..ape yg patut queen buat?? kalau nak tukar balik yg lama dah tak matched dengan background nie..hurmm..yg mana better sebenarnyerr??

                                                                 header baru..  :)


                                                                  tinggal sejarah.. ^_^
Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

Contest Blog Paling Cun

okay..queen nak join satu contest yg dianjurkan oleh lissa.. 
klik je kat sini if nak join..
                 
okay, jom tengok syarat-syaratnya;

  1. wajib follow blog nie dan blog Ieyja.. *blog ieyja tak tahu blognya akan difollow. jadi biarkan dia suprise, haha..
  2. buat satu entry pasal 'Contest Blog Paling Cun'.. 
  3. dah siap letak link entry di kotak komen. *kalau tak jumpa sila klik tajuk entry, then scroll ke bawah dan anda akan jumpa.
  4. copy banner nie, sila klik>copy>paste kan ia dekat blog anda.
  5. tarihk tutup: 30 julai 2011 jam 11:59 pm.         
  6. tag sekurang-kurangnya 3 orang blogger dan pastikan mereka tau.
then,queen tag..
    done!!
    Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)