UPSR bakal menjelang

     UPSR bakal menjelang?? ufh..seram bunyinya..(bagi sayalah..) UPSR akan menjelang lagi sebulan..seriously,sebenarnya queen agak takut dan gementar.risau sejarah UPKK berulang.tahun lepas,setiap kali ujian,periksa termasuklah pra-UPKK result queen sentiasa 8A..tapi masa UPKK, queen dapat 7A 1B..5 orang dapat 8A..,queen amat sedih dan terkilan sebab queen bukan salah sorang drpd 5 orang tuh..walaupun ayah selalu cakap..,bagi dia,7A tu masih cemerlang.walaupun queen nampak macam tak kisah dapat 7A,tapi dalam hati siapa tau kan?? bestfriend queen, lissa dapat 8A tau..btw,tahniah lisa.

     pra-UPSR queen dapat 5A..lisa pun dapat.queen amat berharap result pra-UPSR kitorg nie dapat memberi tamparan ( cehh ) pada haikal,haziq,khaizizi,diana,cikgu geetha,cikgu sharti dan semua yg selalu cakap kitorg banyak mulut n selalu buat kerja lambat.becok2 mulut kitorg nie pun..,tak menjejaskan pelajaran tau.5A jugak.korang dapat?? tuh laa..lain kali jangan suka dengkikan orang.ape2 pun..,hope korg dapat 5A UPSR nanti.kita kan harapan sekolah..kalau kita semua 5A..,meletup sk lukut..( bak kata cikgu sharti )

     tapi tuh laa..pra-UPSR 5A,UPSR sebenar entah dapat ke tidak.kalau sejarah UPKK berulang macam mana?? pra 8A,UPKK 7A..hurm..lepas nie tak boleh lah on9 selalu..,UPSR kan dah dekat..hehe  :)

p/s: cikgu sharti tuh Melayu okay..ramai orang ingat dia India masa 1st time dengar nama dia..meh sini queen bagitau..,nama penuh dia PN. SHARTI FAZLINDA BT SULAIMAN..dia merupakan seorang guru pakar bahasa melayu dan sangat penyayang..seumur hidup,dialah cikgu terbaik yang pernah queen jumpa..
Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)