Ada apa dengan 11 / 11 / 11 ??

Assalammualaikum..

      di saat sudah tiada lagi blogger yg buat entry tentang tarikh cantik nie, barulah jari jemari queen terkedek-kedek menaip untuk menghasilkan sebuah entry baru. alasannya ? heheh, macam biasalah. MALAS . okay, abaikann. ada apa dengan 11 / 11 / 11 ?? tarikh cantik nie sangat bermakna untuk queen. sangat-sangat bermakna dan takkan queen lupakan sampai bila-bila ! 

Malam Graduasi - 11 / 11 / 11

      tema malam itu, Hikayat 1001 Malam . pelbagai persembahan telah dipertandingkan. kelas queen telah mempertaruhkan sebuah persembahan berkonsepkan Teater Muzikal . kisahnya bermula apabila seorang budak bernama BoboiBoy, bertemu dengan seekor jin bernama Jin Toncet. kemudian, dia diberi 3 permintaan. budak itu meminta A , A , A . Jin Toncet tidak faham akan maksud budak itu yg menginginkan A dalam UPSR. lalu, dia memberi 3 tarian berbeza yg berkonsepkan A. budak itu kecewa kerana tidak mendapat apa yg diinginkan. dia hanya mampu mengenang kembali kenangan terindah bersama kawan-kawannya.

Kenangan Terindah

      berkat kegigihan kami yg berlatih sehingga patah kaki , kami berjaya memperoleh tempat ke-2 . yeayy ! ouh , kenangan yg terlalu indah untuk dikenang . meskipun queen tau , masa tidak boleh diulang , queen tetap takkan berhenti berharap . suka hati queen lah !

yg mana queen ? yg paling merah dan menyerlah , queen lah tu ! haha . perasan sekejapp . queen menang anugerah Si Cantik Manis malam tu . masa tu , rasa macam nak sorok muka bawah meja . semua orang pandang , malu !


tengok kawan queen yg berjubah kelawar biru tu , meletopp kann ? agak pelik jugak dia tak menang . gambar bawah tu pulak , with my bestfriend

Mak cikk , aku terlalu rindukan saat nie , terlalu rindu ! aku nak sangat ulang semua nie , walaupun aku tau mustahil . aku tak kisah digelar gedik cuma sebab berkawan dengan kau . aku tak rasa macam tu pun . kalau kau gedik , aku pun gedik . banyak benda kita buat sama-sama . bergosip sama-sama , kenakan orang sama-sama . aku tak tau macam mana orang boleh cakap aku gedik sebab berkawan dengan kau . kalau dah memang itu pandangan orang tentang aku , tak ada kena megena dengan kau . Itu memang aku ! 

      kita mungkin akan terpisah dalam masa yg terdekat nie . bila dah masuk sekolah menengah nanti , kau mungkin akan dapat bestfriend yg baru , aku pun mungkin sama . tapi , aku takkan lupakan kau , never ! aku harap kau pun sama . aku rasa kita tak ada harapan nak satu sekolah . apa-apa pun , aku sayang kau !

queen menerima cenderahati dan sijil . yeah !

 memori yang tercipta pada 11 / 11 / 11 akan terus menjadi kenangan terindah dalam hidupku..

Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

Segmen | Fathiah Tak Jumpa Blog !!

Assalammualaikum..

 Queen join segmen lagi ?? Yup !! Tak salah kann ??
Best apa join segmen nie..,banyak faedahnya !!
-------------------------------
err..,tak payah cerita larh yer apa faedahnya.. heheh  :)

sedang asyik ber-blogwalking , queen terpandangkan satu segmen nie.. nak tau apa yg queen rasa ?? queen rasa segmen tuh sangat menarik dan queen pun terus tertarik !! 



nak join ?? KLIK SINI cepat !!

segmen ini ada ganjaran dan faedahnya.. tak rugi join !!

      Tarikh Tutup : 11 Nov 2011 sebelum 12 malam

queen tag..,
queen dah penuhi syarat2 penyertaannya~

okay , done !!

Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

SEGMEN JOM NAIKKAN JUMLAH FOLLOWER DENGAN MENDADAK !!

Assalammualaikum..

ehh.., last entry , queen join GA.. lar nie join segmen pulak ??
dah tak ada idea ke nak update entry ??
------------------------
bukan tak ada idea..agak malas sebenarnya.. heheh  :)

oh ya..,kepada TUAN PUNYA SEGMEN , queen join tauu ??


klik jer kat SINI if nak join , oke ??

Tarikh Tutup : 10 Nov 2011 Tepat Jam 10 Malam !!

queen tag..,
queen dah penuhi syarat2 penyertaannya~

okay , done !!



Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)