header baru ^*

pinker tinker. new name of my blog :)

Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

Aku fanatik Erul AF9!!!

     Tanpa aku sedar..,setiap minggu aku tertunggu2 konsert mingguan AF9.Bila konsert bermula,tanpa aku sedar..,aku ternanti2 persembahan Erul.Bila Erul buat persembahan,tanpa aku sedar..,hati aku kuat mengatakan yg Erul mesti masuk final.
     Tanpa aku sedar..,rupa2nya aku salah.Erul tak masuk final.Erul tersingkir d minggu ke-9.Kenapa Erul disingkirkan??Kenapa tak dibiarkan 5 peserta maju ke final??AKU NAK TENGOK ERUL DI FINAL!! AKU NAK TENGOK ERUL NYANYI LAGU LEGASI CLEOPATRA DI PENTAS AKHIR!!
     Tanpa aku sedar...aku sangat memberontak dengan penyingkiran Erul.Kenapa aku marah bila Erul disingkirkan??Bukan ke aku cuma minat Lena??
     Lepas Erul disingkirkan,baru aku sedar...aku sebenarnya fanatik Erul!!AKU FANATIK ERUL AF9!!

                                                                        ERUL AF9

cute kan?? ade rupa artis korea...memang sesuailah dia dengan k-pop.sayangnya dia tersingkir...sampai sekarang aku masih terkilan dengan penyingkiran dia. ERUL !!!

okay..sebelum berhenti menaip..,nak share gambar Lena AF9..

                                                                           LENA AF9

Lena nie Naib Juara AF9..suka suara Lena..,ala2 rock gitu..tapi nyanyi lagu balada pun best..serba boleh !!! 

                                              


Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

ape nak buat..

wow!! 1st time hadap blog bjam2.blog nie btol2 buat aku tension..(skit jerr)
problem background larhh..tah ape2 tah.aku dah larh x bape pndai sgt psl
blog nie.edit tu,edit nie,sudahnyerr mcm tu jugak..ape nk buat.. :(
Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)