.

.
Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

5 pinky mengomel:

Ratu Lissa said...

fatwa, same as me lah. aku pun suka lena. tak tau kenapa. bila dah benci fina, segala tindak tanduk dia aku tak suka. cuma, sedikit terkedu tatkala aznil mengumumkan erul terkeluar..

Queen of my blog said...

sedikit??bjam2 aku terkedu tau x??nk erul g final..

Ratu Lissa said...

ye ke cam tu? agak melampau bunyinya. tak sangka aku kau fans erul... kau tau tak? aku sasarkan, erul, lena, pegi final. rupanya.. aduhai

Ratu Lissa said...

aku bca balik post kau yg nie, kau tau tak? kau bkn fanatik erul, tapi batak!

Queen Pinky said...

klau boleh like kau punya comment yg last nyh aku like taw..