UPSR bakal menjelang

     UPSR bakal menjelang?? ufh..seram bunyinya..(bagi sayalah..) UPSR akan menjelang lagi sebulan..seriously,sebenarnya queen agak takut dan gementar.risau sejarah UPKK berulang.tahun lepas,setiap kali ujian,periksa termasuklah pra-UPKK result queen sentiasa 8A..tapi masa UPKK, queen dapat 7A 1B..5 orang dapat 8A..,queen amat sedih dan terkilan sebab queen bukan salah sorang drpd 5 orang tuh..walaupun ayah selalu cakap..,bagi dia,7A tu masih cemerlang.walaupun queen nampak macam tak kisah dapat 7A,tapi dalam hati siapa tau kan?? bestfriend queen, lissa dapat 8A tau..btw,tahniah lisa.

     pra-UPSR queen dapat 5A..lisa pun dapat.queen amat berharap result pra-UPSR kitorg nie dapat memberi tamparan ( cehh ) pada haikal,haziq,khaizizi,diana,cikgu geetha,cikgu sharti dan semua yg selalu cakap kitorg banyak mulut n selalu buat kerja lambat.becok2 mulut kitorg nie pun..,tak menjejaskan pelajaran tau.5A jugak.korang dapat?? tuh laa..lain kali jangan suka dengkikan orang.ape2 pun..,hope korg dapat 5A UPSR nanti.kita kan harapan sekolah..kalau kita semua 5A..,meletup sk lukut..( bak kata cikgu sharti )

     tapi tuh laa..pra-UPSR 5A,UPSR sebenar entah dapat ke tidak.kalau sejarah UPKK berulang macam mana?? pra 8A,UPKK 7A..hurm..lepas nie tak boleh lah on9 selalu..,UPSR kan dah dekat..hehe  :)

p/s: cikgu sharti tuh Melayu okay..ramai orang ingat dia India masa 1st time dengar nama dia..meh sini queen bagitau..,nama penuh dia PN. SHARTI FAZLINDA BT SULAIMAN..dia merupakan seorang guru pakar bahasa melayu dan sangat penyayang..seumur hidup,dialah cikgu terbaik yang pernah queen jumpa..
Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

9 pinky mengomel:

Ratu Lissa said...

thanks mok cik..
harap2 upsr kita dpt 5a lagi,.. kita memang banyak mulutkan? selalu lembap..tapi, tak terjejas pun pelajaran n Alhamdulillah..kita sama2 dpt 5A.. setidak-tidaknya, kita dapat jugak buktikan, biarpun mulut kita becok, tapi kita tak pernah abaikan pelajaran n sering mendapat keputusan cemerlang(mcm lah selalu sangat)..
p/s: mak cik org pertama komen entry mok cik sebab Mak Cik teruja :p

Ratu Lissa said...

btw, mok cik terlupa laa.. ainan, balqis, akmal.. aisyah syahirah.. huhu, kau cilok perkataan aku tuh (seriously)..tp x pe, mak cik restu kan.. haha

Queen Of Heart said...

ape kau nie?? mok cik..,mak cik..hahhaa
yup!! banyak mulut pun..,result selalu cemerlang..(cemerlanglah sangat)..lisa,UPSR kita mesti dapat 5A..baru dapat buktikan kat dorg banyak mulut bukan sebab tak boleh cemerlang!!

Queen Of Heart said...

elehh..,SERIOUSLY,aku belum jumpa lagi kau tulis macam tuh..hahah..,btw thnx restu kan..DAN SEMUA tuh membawa maksud dorg la tuh..

Ratu Lissa said...

sebenarnya mak cik banyak lagi nak komen, huhu, nak jadi pinky yang mengomel.. tapi, nnt org baca, entry kau penuh ngan komen aku je, haha.. aku takkan sesekali menafikan kenyataan bahawasanya diorang dengkikan kita (lah sangat..)hurm, harap2 pun diorang dpt 5A jugak meskipun diorang tak dapat keputusan yang cemerlang untuk PRA nie kan??

ieyza afieyna said...

gudluck..

Queen Of Heart said...

thnx ieyza.. :)

Ratu Lissa said...

weyh, kan kalau ko nak copy tuto dekat blog aku kan, nnt keluar 'cak! no right click' kan? ko nak buat tak?

http://lisa-love-life.blogspot.com/2011/05/awww-gitu-ker.html

lepastu komen skali, hahaha

Ummi Annur said...

Queen, bile ko tulis mcm tu, aku teringat kenangan kita dgn cikgu sharti... Waaaa!!!