.

   .
Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

9 pinky mengomel:

Ratu Lissa said...

thanks mok cik..
harap2 upsr kita dpt 5a lagi,.. kita memang banyak mulutkan? selalu lembap..tapi, tak terjejas pun pelajaran n Alhamdulillah..kita sama2 dpt 5A.. setidak-tidaknya, kita dapat jugak buktikan, biarpun mulut kita becok, tapi kita tak pernah abaikan pelajaran n sering mendapat keputusan cemerlang(mcm lah selalu sangat)..
p/s: mak cik org pertama komen entry mok cik sebab Mak Cik teruja :p

Ratu Lissa said...

btw, mok cik terlupa laa.. ainan, balqis, akmal.. aisyah syahirah.. huhu, kau cilok perkataan aku tuh (seriously)..tp x pe, mak cik restu kan.. haha

Queen Of Heart said...

ape kau nie?? mok cik..,mak cik..hahhaa
yup!! banyak mulut pun..,result selalu cemerlang..(cemerlanglah sangat)..lisa,UPSR kita mesti dapat 5A..baru dapat buktikan kat dorg banyak mulut bukan sebab tak boleh cemerlang!!

Queen Of Heart said...

elehh..,SERIOUSLY,aku belum jumpa lagi kau tulis macam tuh..hahah..,btw thnx restu kan..DAN SEMUA tuh membawa maksud dorg la tuh..

Ratu Lissa said...

sebenarnya mak cik banyak lagi nak komen, huhu, nak jadi pinky yang mengomel.. tapi, nnt org baca, entry kau penuh ngan komen aku je, haha.. aku takkan sesekali menafikan kenyataan bahawasanya diorang dengkikan kita (lah sangat..)hurm, harap2 pun diorang dpt 5A jugak meskipun diorang tak dapat keputusan yang cemerlang untuk PRA nie kan??

ieyza afieyna said...

gudluck..

Queen Of Heart said...

thnx ieyza.. :)

Ratu Lissa said...

weyh, kan kalau ko nak copy tuto dekat blog aku kan, nnt keluar 'cak! no right click' kan? ko nak buat tak?

http://lisa-love-life.blogspot.com/2011/05/awww-gitu-ker.html

lepastu komen skali, hahaha

Ummi Annur said...

Queen, bile ko tulis mcm tu, aku teringat kenangan kita dgn cikgu sharti... Waaaa!!!