Exclusive Giveaway !! Kain Pasang Raya 2012 .

Assalammualaikum  =)

Hari nie , Queen nak join Exclusive Giveaway by Y&E ANGGUN COLLECTION . hehe . Dah lama tak join GA . Queen ditag oleh Sis Qaleshya . Thanks sis ~ ;D

Klik banner if nak join  =)

Hadiah dia , of coz laa kain pasang . 
Kalau menang , boleh buat baju raya . Ngee ~

Queen tag ,


Syarat-syaratnya pun simple . Jom laa join ramai-ramai . Jom FOLLOW http://ynecollectionkainpasang.blogspot.com dan LIKE page Y&E ANGGUN COLLECTION  =)

Done ! Sekian , wassalam ~ ;D


Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

Hafiz juara Mania !


Assalammualaikum ~ ;D

Entry hari nie rojak sikit , yaw . Dah dah , jangan nak ngengada , dah alang alang baca tu biar sampai habis . Ngee ~

Nak tanya nie , tengok tak Mania Akhir semalam ? Queen tengok Mania dari First Week tau . HEHE . Superstar pertama Mania adalah , Hafiz ! Agak terkilan sebenarnya sebab dia juara semalam . Queen bukannya tak suka Hafiz , so so laa . Cuma , ada yang Queen lagi suka  =)


Btw , congrats Hafiz ! =D


Stacy Naib Juara  =)


Jaclyn Victor di tempat ketiga  =)


Finalis Mania  =)

Kenapa Hafiz juara ? Kenapa bukan DIA ? Nak DIA juara ! Nak DIA ! Nak DIA ! 
p/s : Dalam 5 orang finalis tuh , cuba teka siapa DIA ? hehe


Sebenarnya , Queen sokong Akim dari mula . Tapi , dah tersingkir . Nak buat macam mana kann ? 

Akim  :))))

Semalam , ada sorang anon datang blog Queen dan komen ,

Dear, u kwn ratu lysa kan?tlg mntk die buat tips cntkkan blog. Klu bleh sma mcm die pny.hehe.......then plis tanye die knape page tutors die da x dek. Plis k..sis tanye die x jawab larh.

Sis , setakat nak tolong cakap kat dia tu memang Queen tak kisah langsung . Tapi , kenapa perlu jadi anon ? Mintak tolong , tapi jadi anon . Kalau Ratu tau pun , memang dia tak nak tolong . Kenapa perlu malu jadi sendiri untuk mintak tolong ? Isy , tak faham laa . Kat situ jer dah nampak yang sis tak ikhlas nak mintak tolong . Sorry kalau terasa . Queen cuma bagi pendapat Queen . 

Actually , Queen dah bagitau Ratu , tapi Ratu tawar  hati nak tolong bila tau yang mintak tolong tu , ANON . So , better jadi diri sendiri daripada jadi anon . Kann dah rugi . Ratu mesti berbaik hati nak tolong kalau if sis jadi diri sendiri  =)

Sekian , wassalam .


Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

Sorry Readers , Followers , Bloggers !


Assalammualaikum =D

Lama Queen tak meng-update . Lama tak blogwalking . Lama tak komen entry bloggers . Sorry ! Sejak sekolah sesi petang nie , mood berblogging makin kurang . Masa yang ada untuk online cuma waktu pagi . Mood Queen waktu pagi cuma bagi Pets ku yang banyak lagi ramai tu makan . Mood berblogging pulak biasanya waktu petang . Waktu petang kena pergi sekolah . Boleh pulak macam tu kann ? HAHA .

Buat sementara waktu nie , blog Queen Nouvelle tak ada shoutbox . Sorry again ! Queen tau , mesti ramai yang tak suka singgah blog yang tak ada Shoutbox . Lepas ShoutMix , ramai yang bertukar ke Cbox kann . Queen pulak try guna ShoutCamp . Serious , tak best ! Tak ramai yang shout sejak guna ShoutCamp . Beberapa hari yang lepas , Queen dapat warning bagitau blog Queen tak boleh view kalau tak delete SHOUTCAMP . Lappy  akan dijangkiti virus kalau tetap nak view blog . Arghh ! Terus delete ShoutCamp . Baru blog okey balik . Lega , tak jadi apa-apa ~

Tapi , tu laa . Kena buat Shoutbox baru . Maybe, hari nie atau esok Queen letak Shoutbox baru , okey ? Sementara tu , tinggal jejak kat komen dulu  =)

p/s : Baru habis minggu pertama periksa .  Pray for me to success in the mid-year exam , okay ? Sayang korang !

~ Sekian , Wassalam ~

 #UPDATE# Shoutbox dah ada . Say hello to my new Shoutbox  =)


Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)