Setelah sekian lama .., pemenang telah pun diumumkan !

TOLONG BACA ENTRY SAMPAI HABIS DAN DENGAN TELITI UNTUK MENGELAKKAN SEBARANG KEKELIRUAN ATAU SALAH FAHAM .

Assalammualaikum .

Yeah ! Lepas sebulan lebih GA pertama Queen dan Ratu berlangsung , dan lepas hampir 3 minggu GA tamat , akhirnya pemenang diumumkan . Whoah , teruja ! Korang tak teruja ? Peduli apee . Okeyh , now straight to the point . Sambung serius . Pemenang dah dipilih dan kami tak gunakan random untuk pilih pemenang . Tapi pembahagian hadiah mengikut tempat adalah menggunakan random . Harap maklum . Kami juga dah buat keputusan supaya Tempat Pertama hingga Tempat Kelima akan dapat lebih dari satu hadiah . Bertuahlah badan masing-masing , yee . Queen pun tak pernah lagi sebertuah mereka-mereka yang menang GA nie . Dah , dah . Cukup-cukuplah mengomel .

The winner is ..,

Tempat Pertama


Tempat Kedua


Tempat Ketiga


Tempat Keempat


Tempat Kelima


Bestnya korang kann ? Menang GA , dapat hadiah lebih dari satu ! especially Tempat Pertama dan Kadua . Jeles kott . Apa-apa pun , congrates !  :D

Saguhati


Tahniah diucapkan kepada pemenang-pemenang . Pada yang tak menang , boleh cuba lagi next time :)  

Kepada pemenang , tolong emelkan alamat rumah dan nombor telefon ke emel queen.nouvelle@gmail.com atau lisa.lisaarina.arina@gmail.com . sertakan sekali link blog korang dan korang tempat ke berapa bagi memudahkan urusan penghantaran hadiah . Secepat mungkin , ehh ? Kalau ada yang tak tuntut hadiah , kitorang .., err , nak buat apa ehh ? Kitorang pilih pemenang lain atau kitorang ambik jer hadiah tuh . HAHA . Siapa tak nak hadiah kan ? So , cepat-cepat emelkan apa-apa yang patut ke alamat emel kitorang  :D

Sekian , wassalam .


Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)