Promotion Entry - Pretty Lens Store

assalamualaikum .

pernah tengok facebook / blog Pretty Lens Store ? Lens-lens tuh semuanya dari Korea ! nice . kalau nak tau , boleh klik pada link-link tu .




cantik kann ? boleh klik kat SINI kalau nak tau lebih lanjut .






yg nie pulakk ? Jom klik link > INI <


Jom borong lens banyak-banyak dekat Pretty Lens Store !



Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

1st Special GA by Rishah

assalammualaikum  ;)

hari nie , queen nak join 1st GA by RISHAH !


~ boleh ke SINI kalau nak join ~

queen tag..,

queen dah follow syarat-syaratnya . done !


Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

New Year First Giveaway by Ziera

last GIVEAWAY untuk hari nie ^^

nak join klik banner ^^

queen tag ..,


dan awak ! ya , awak lahh ! saya tag awak jugak ^^

queen dah follow syarat-syarat penyertaan . done !



Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

Cheritera Hati First Giveaway

GIVEAWAY nie by HANEY !


dateline nyaa lambat lagi ohh . apa lagi , klik SINI cepat ! 
kita join ramai-ramai ^^

queen tag ..,


queen dah follow syarat-syarat penyertaan . done !



Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

1st GiveAway Lily Butterfly by Miss Wandalaara

join GIVEAWAY lagi !

queen join last minute ohh . hehehh ^^


hurm , mangsa tag ? nak tag siapa eh ?  


GA nie tamat kurang 2 jam lagi kott . wahai mangsa2 tag ku , agak2 sempat tak korang nak join ?  huhuh ^^

dan awak ! ya , awak yg tengah hadap entry nie . awak lahh ! saya tag awak jugak . kalau sempat , join k . kita meriah kann GA nie  ;)

p/s : queen dah follow syarat-syarat penyertaan . done !

Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)