KENAPA?? QUEEN TERTANYA-TANYA...

assalamualaikum.
     okay..queen nak mencurah rasa..kenapa ramai blogger suka tiru link queen?? plz..,sape boleh jawab?? NOUVELLE !! menarik sangat ke perkatan yg satu nie?? queen mendapati ada beberapa orang blogger yg linknya bertukar selepas singgah melawat ke  blog queen..perkatan tuh dah jadi kurang cantik di mata queen selepas terdapat beberapa orang blogger  turut menggunakannya.. =(

dulu..,queen bangga coz selama berblogwalking..,tak pernah lagi  jumpa link sebegitu..tapi sekarang..,

     haihh..mengeluh lagi..but for me..,tak salah pun sebenarnya meskipun jauh di sudut hati ada rasa terkilan..kalau ada yg terasa sorry la yea..mungkin ada yg memang menggunakan perkataan tuh secara semulajadi..SIAPA YANG MAKAN CILI..,DIALAH YANG TERASA PEDAS kan??

mungkin ada yg nak label queen PERASAN tapi..,WHAT EVER...ADA AKU KESAHH ?? ngee~

     my bestfriend..,telah dimaki oleh seorang blogger yg  tak paham bahasa !! blogger tuh melampau gyle !! kalau tak percaya..,ENTRY NIE buktinya..queen yg baca pun terrr sangat larh geram..,inikan dia sendiri..ape nak jadi dgn manusia zaman sekarang.haihh..isy..,mengeluh lagi.. ( queen dah berjangkit dgn bestfriend queen tuh..,suka merojakkan entry.. )

lalalalalalalalalalalalalaaaa...

ehh..,kenapa gambar nie sesat kat sini?? kalau nak tau baca pulak ENTRY NIE ...tak nak pun tak pe..,tak paksa.. :)
Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)