Suka baca Ayat Ayat Cinta . Symptom apakah itu ?


Assalammualaikum  :))

Woahh ! 2 bulan lebih tak update . Queen tak hilang lagi laa . Hari-hari jenguk blog tauu . Hehe , ok . Suka baca Ayat Ayat Cinta . Symptom apakah itu ?

Anda rasa ? Alah , mesti ada yang nak kata , ' Dah jatuh cinta ler tuu ! ' . Kan kann ? HAHA . Jatuh cinta ? Memang laa , tak mustahil . TAPI , kita baru 12 tahun 10 bulan laa , awakk . Bersekolah di Sekolah Menengah Kebangsaan Y__ T___ R____ dalam tingkatan 1 Arif . Eh , itu pun nak bagitau ke ? Hoho :P Sukahati laa  :))

Mungkin , ada yang berpendapat , Cinta Akan Datang Tanpa Mengira Usia . Baiklah , saya akui itu . *sambil menganggukkan kepala tigapuluhtiga kali* Memang tak mustahil . Tapi , pendapat Queen , dalam usia sementah ni , apa pun perasaan yang datang , belum boleh diklasifikasikan sebagai rasa CINTA . Ye lah , banyak lagi yang Queen tak tau sebab Queen belum lalui dan rasa sendiri ~

Jadi , apa punca Queen suka baca Ayat Ayat Cinta lately nie ehh . Bukan Ayat Ayat Cinta jee , apa-apa ayat yang membuat hati ini Tercuit , Tersentuh , Terusik , Terkejut , err --' 
semua nak di-Share dalam fesbuk . Padahal sebelum ni tak macam ni . =.='

Photo: Cinta Bukan sekadar ucapan..

Credit from : HERE

Jadi , kalau bukan ITU dan bukan INI , symptom apakah agaknya itu ?  :D


Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

4 pinky mengomel:

cik mun said...

hehehe..berjiwang ye skrang..

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,chat box pakjoe x kira k hihihihttp://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,chat box pakjoe x kira k hihihihttp://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

Niena Sofea said...

Niena tag kamu di sini .. =)

http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-nelly.html