Sorry Readers , Followers , Bloggers !


Assalammualaikum =D

Lama Queen tak meng-update . Lama tak blogwalking . Lama tak komen entry bloggers . Sorry ! Sejak sekolah sesi petang nie , mood berblogging makin kurang . Masa yang ada untuk online cuma waktu pagi . Mood Queen waktu pagi cuma bagi Pets ku yang banyak lagi ramai tu makan . Mood berblogging pulak biasanya waktu petang . Waktu petang kena pergi sekolah . Boleh pulak macam tu kann ? HAHA .

Buat sementara waktu nie , blog Queen Nouvelle tak ada shoutbox . Sorry again ! Queen tau , mesti ramai yang tak suka singgah blog yang tak ada Shoutbox . Lepas ShoutMix , ramai yang bertukar ke Cbox kann . Queen pulak try guna ShoutCamp . Serious , tak best ! Tak ramai yang shout sejak guna ShoutCamp . Beberapa hari yang lepas , Queen dapat warning bagitau blog Queen tak boleh view kalau tak delete SHOUTCAMP . Lappy  akan dijangkiti virus kalau tetap nak view blog . Arghh ! Terus delete ShoutCamp . Baru blog okey balik . Lega , tak jadi apa-apa ~

Tapi , tu laa . Kena buat Shoutbox baru . Maybe, hari nie atau esok Queen letak Shoutbox baru , okey ? Sementara tu , tinggal jejak kat komen dulu  =)

p/s : Baru habis minggu pertama periksa .  Pray for me to success in the mid-year exam , okay ? Sayang korang !

~ Sekian , Wassalam ~

 #UPDATE# Shoutbox dah ada . Say hello to my new Shoutbox  =)


Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

10 pinky mengomel:

Amanina said...

lamanya queen tak update..huhu, akhirnya :)

Ratu Lissa said...

apesal promote entry kat CBOX aku ? haha

Ratu Lissa said...

eh , CBOX kau punya style mcm aku punya larh ! ;D

SUPERGIRL said...

ouh.. lama x updated n blogwqalking ye.. jum blz dendam.. blogwalking puas2.. :)hehe btw gud luck for your exam...

SyamimiNazifa said...

goodluck exam sayangggg :>

Queen Nouvelle said...

@Amanina sebulan lebih gak tak update . hehe =)

Queen Nouvelle said...

@Ratu Lissa HAHA . biar kann ~ ;D

Queen Nouvelle said...

@Ratu Lissa ehh ? memula aku buat pink hitam tau . bila dah save , terkejut aku bila tengok balik . pekat sangat ^^

Queen Nouvelle said...

@SUPERGIRL Tengah balas dendam laa nie . Thanks btw =)

Queen Nouvelle said...

@SyamimiNazifa Thanks sis ~ ;D