Hafiz juara Mania !


Assalammualaikum ~ ;D

Entry hari nie rojak sikit , yaw . Dah dah , jangan nak ngengada , dah alang alang baca tu biar sampai habis . Ngee ~

Nak tanya nie , tengok tak Mania Akhir semalam ? Queen tengok Mania dari First Week tau . HEHE . Superstar pertama Mania adalah , Hafiz ! Agak terkilan sebenarnya sebab dia juara semalam . Queen bukannya tak suka Hafiz , so so laa . Cuma , ada yang Queen lagi suka  =)


Btw , congrats Hafiz ! =D


Stacy Naib Juara  =)


Jaclyn Victor di tempat ketiga  =)


Finalis Mania  =)

Kenapa Hafiz juara ? Kenapa bukan DIA ? Nak DIA juara ! Nak DIA ! Nak DIA ! 
p/s : Dalam 5 orang finalis tuh , cuba teka siapa DIA ? hehe


Sebenarnya , Queen sokong Akim dari mula . Tapi , dah tersingkir . Nak buat macam mana kann ? 

Akim  :))))

Semalam , ada sorang anon datang blog Queen dan komen ,

Dear, u kwn ratu lysa kan?tlg mntk die buat tips cntkkan blog. Klu bleh sma mcm die pny.hehe.......then plis tanye die knape page tutors die da x dek. Plis k..sis tanye die x jawab larh.

Sis , setakat nak tolong cakap kat dia tu memang Queen tak kisah langsung . Tapi , kenapa perlu jadi anon ? Mintak tolong , tapi jadi anon . Kalau Ratu tau pun , memang dia tak nak tolong . Kenapa perlu malu jadi sendiri untuk mintak tolong ? Isy , tak faham laa . Kat situ jer dah nampak yang sis tak ikhlas nak mintak tolong . Sorry kalau terasa . Queen cuma bagi pendapat Queen . 

Actually , Queen dah bagitau Ratu , tapi Ratu tawar  hati nak tolong bila tau yang mintak tolong tu , ANON . So , better jadi diri sendiri daripada jadi anon . Kann dah rugi . Ratu mesti berbaik hati nak tolong kalau if sis jadi diri sendiri  =)

Sekian , wassalam .


Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

12 pinky mengomel:

Nor Amira said...

tahniah Hafiz hehe :)

Amanina said...

suke hafiz! hehe.
pasal anon tu, biarkan lah dia. anon memang pelik2.. hihi :D

Hanim Irsyad said...

sokong akim jugakk. tak sangka cepat sgt dye terkeluar. tahniah kat hafiz.
yang anon tuw ignore jew la

kinara kinatara said...

singgah sini dan follow..queen

Miss Primadona said...

awan nano terbaik! btw i love akim too :)

kinara kinatara said...

anda di tag

http://kinarakinatara-beebeey.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-doodle-polka-dot.html

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

cik eyla x tgk mania nie
tp nk jugak wishh tahniah hehe

Roselle's Selection said...

eh , tapi pelik la.. apesal dia nak jadi anon pulak ? tah pape laa..

Nasuha said...

tahniah2..

Tracey said...

Malu2 kucing nak minta tolong. =P ahaha biasa lah tu..mesti ada wat salah.. ahaha

Cik tikah said...

cik tikah nak jac menang. hehe.. minta dia tapi hafiz menang, kira ok gak la :)

twinscraftlife said...

hi~ unique and rare crafts and soaps here~We sell bags,pouch,korean name tags~
http://twinscraftlife.blogspot.com
http://www.thesoaplicious.blogspot.com