Setelah sekian lama .., pemenang telah pun diumumkan !

TOLONG BACA ENTRY SAMPAI HABIS DAN DENGAN TELITI UNTUK MENGELAKKAN SEBARANG KEKELIRUAN ATAU SALAH FAHAM .

Assalammualaikum .

Yeah ! Lepas sebulan lebih GA pertama Queen dan Ratu berlangsung , dan lepas hampir 3 minggu GA tamat , akhirnya pemenang diumumkan . Whoah , teruja ! Korang tak teruja ? Peduli apee . Okeyh , now straight to the point . Sambung serius . Pemenang dah dipilih dan kami tak gunakan random untuk pilih pemenang . Tapi pembahagian hadiah mengikut tempat adalah menggunakan random . Harap maklum . Kami juga dah buat keputusan supaya Tempat Pertama hingga Tempat Kelima akan dapat lebih dari satu hadiah . Bertuahlah badan masing-masing , yee . Queen pun tak pernah lagi sebertuah mereka-mereka yang menang GA nie . Dah , dah . Cukup-cukuplah mengomel .

The winner is ..,

Tempat Pertama


Tempat Kedua


Tempat Ketiga


Tempat Keempat


Tempat Kelima


Bestnya korang kann ? Menang GA , dapat hadiah lebih dari satu ! especially Tempat Pertama dan Kadua . Jeles kott . Apa-apa pun , congrates !  :D

Saguhati


Tahniah diucapkan kepada pemenang-pemenang . Pada yang tak menang , boleh cuba lagi next time :)  

Kepada pemenang , tolong emelkan alamat rumah dan nombor telefon ke emel queen.nouvelle@gmail.com atau lisa.lisaarina.arina@gmail.com . sertakan sekali link blog korang dan korang tempat ke berapa bagi memudahkan urusan penghantaran hadiah . Secepat mungkin , ehh ? Kalau ada yang tak tuntut hadiah , kitorang .., err , nak buat apa ehh ? Kitorang pilih pemenang lain atau kitorang ambik jer hadiah tuh . HAHA . Siapa tak nak hadiah kan ? So , cepat-cepat emelkan apa-apa yang patut ke alamat emel kitorang  :D

Sekian , wassalam .


Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

8 pinky mengomel:

Syasya Johan said...

ok.takde rezki :)

yaya said...

waa, tahniah yg mnang tuh (:
sdihnya xmnang xde adiah bsday,, hihi
bdw GA nih mmg trbaik lah, :D

Farah Batrisyia => said...

tahniah kepada pemenang :)

SyamimiAnisah said...

Tahniah kepada para pemenang :'] . tumpang gembira >.<

are_lin@yu said...

tahniah kepada pemenang!!!

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal. i dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;D

Cik Amal said...

untung lah sapa yang menang
im follow this blog

belog ni, amal tengok tak ade HEARTBEAT
HEARTBEAT tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
meyh tengok tuto yang amal buat
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/cara-daftar-heartbeat.html
*tak ganggu status BE nuffnang

GaRy™ said...

tahniah kepada mereka!! :)