1st GA by Ratu & Queen - Hampir sampai ke penghujungnya..

Assalammualaikum  ;)

nak update lelaju . hari nie 15 hb , right ? tarikh tamat 1st Giveaway By Ratu & Queen . kelam kabut jugak kitorang nak uruskan peserta-peserta dan sponsor-sponsor . al-maklumlah , pengalaman pertama uruskan GA sendiri . itu pun dengan partner . kalau sensorang ? dah pengsan kott . haha . Queen salute abis arh blogger2 yang ada GA sendiri , uruskan sponsor2 yang ramai , sambutan pun sangat menggalakkan .

List Peserta 1st GA by Ratu & Queen )

 lebih 300 yang join our first GA . thanks a lot korang ! oh ya , just nak bagitau , Queen dan Ratu masih menerima penyertaan sebelum jam 12 malam ini . harap maklum ~

sekian , wassalam =='


Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

5 pinky mengomel:

Cik MiraMew said...

pemenang diumumkan bila? :)

Farah Batrisyia => said...

harap2 menang . aminn

IH said...

Mesti letih kan bt semua nih ? (:
Good luck adikk.

yana valancessa said...

http://kisahsiyana.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.htm

Yana punya link tade pun :(

Solehah Shamsuddin said...

Sy BW sini ye.Senyum-senyum selalu.