Attention ! ( Peserta 1st GA by Ratu & Queen )

Assalammualaikum ^^

dek kerana keBUSYan ( ada ke perkataan tuh ? lantak lahh ) Queen , list peserta pun tak sempat-sempat nak update . peserta pun bertambah dari hari ke hari kann .
Alhamdulillah , setakat nie , Queen dan Ratu dah terima lebih 200 penyertaan . thanks a lot korang !


sudi jugak korang join GA Queen nie . mula-mula Queen pun fikir banyak kali jugak nak buat GA , takut tak ramai yg join . tapi Ratu banyak support Queen .
hasilnya , yeayy ! Alhamdulillah ~

oh ya , Queen dan Ratu tengah bercadang nak panjangkan lagi tempoh GA atas sebab-sebab tertentu . tak confirm lagi sampai bila . nanti Queen update lagi inform tarikh tutup GA . hadiah pun akan ditambah . so , be alert k  :)

pada korang yang langsung tak / tak habis / belum like page , follow blog , add fb sponsor tuh cepat-cepat lahh settle kann , ya . buat sikit-sikit dulu pun tak apa . tapi make sure dah habis buat semua sebelum tarikh tutup . kami memang tak dapat nak check sama ada korang follow syarat sponsor atau tak sebab korang ramai kann . tapi korang yang tak follow syarat sponsor nie , memang 
CONFIRM TAK MENANG .

lepas dah pilih pemenang nanti , kami akan check sama ada pemenang-pemenang tuh ada tak dalam list followers atau friends sponsor-sponsor . kalau tak ada , terbatallah kemenangan tuh . dan korang takkan tau yg korang sempat jadi pemenang untuk beberapa minit . Muahahah - oke , kejam !

senang cerita , be honest . tak payahlah main tipu-tipu nie . korang jugak yg rugi . sponsor-sponsor dah bermurah hati nak bagi hadiah free , korang kenalah support bisnes diorang . tak susah pun , kann . cuma perlu klik beberapa button FOLLOW , button LIKE dan button ADD FRIEND . tak adanya patah jari-jari korang tuh nak klik semua . 
kalau tak nak jugak buat semua tuh , senang jer . tak payah letak harapan nak menang . pada yg dah follow semua syarat , sila letak harapan untuk menang . haha . bukan apa , setiap kali kita join GA atau contest , sebaik-baiknya tanamkan sifat jujur dalam diri . follow semua syarat . kalau rasa-rasa tak mampu , tak payah join . senang kann ?

jadi murid-murid , apa yang kita belajar hari nie ? ya , betul ! JUJUR ! BE HONEST . tepuk tangan untuk diri sendiri ! - haha , teringat time sekolah tadika dulu ~

kakak-kakak , abang-abang , rakan sebaya , adik-adik , kalau ada terkasar bahasa , terguris perasaan , mintak ampun , mintak maaf ya . tak berniat pun nak sakitkan hati sesiapa . niat cuma nak betulkan apa yg sepatutnya . kalau tak boleh nak terima , tak tau nak cakap apa dahh ~

kalau ada yg tak join lagi , cepat ! ada masa lagi . tempoh pun akan dipanjangkan . hadiah pun menarik . Nak join ? klik SINI okeyh  :)

sekian , wassalam =='


Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

5 pinky mengomel:

diella said...

semua dah follow

dilla like guna fanpge ni :D
http://www.facebook.com/pages/Diellaunlyblogspot-WONDER/301428203223631

★Mimie Simpson's★ said...

Hey dear, sy dh like semua page sponsor tp guna page sy, ni haa page sy ;3; http://www.facebook.com/mimietrololo

yg add sponsor tu lak sy guna fb sy. Terima kasih :*

Cik Intan ♥ said...

hehe . paragraph second last tuu , queeen ada bakat jadi cikgu tadika lah ! ngee .

btw , queen takde ChurpChurp ke ? nak tekan tapi x jumpe pun :/

9n0L4 said...

sudah semestinya kene ikut syarat. ;)

ShaFiQaH SoHaiMi said...

done:)

http://diarypqah99.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html