KENAPA?? QUEEN TERTANYA-TANYA...

assalamualaikum.
     okay..queen nak mencurah rasa..kenapa ramai blogger suka tiru link queen?? plz..,sape boleh jawab?? NOUVELLE !! menarik sangat ke perkatan yg satu nie?? queen mendapati ada beberapa orang blogger yg linknya bertukar selepas singgah melawat ke  blog queen..perkatan tuh dah jadi kurang cantik di mata queen selepas terdapat beberapa orang blogger  turut menggunakannya.. =(

dulu..,queen bangga coz selama berblogwalking..,tak pernah lagi  jumpa link sebegitu..tapi sekarang..,

     haihh..mengeluh lagi..but for me..,tak salah pun sebenarnya meskipun jauh di sudut hati ada rasa terkilan..kalau ada yg terasa sorry la yea..mungkin ada yg memang menggunakan perkataan tuh secara semulajadi..SIAPA YANG MAKAN CILI..,DIALAH YANG TERASA PEDAS kan??

mungkin ada yg nak label queen PERASAN tapi..,WHAT EVER...ADA AKU KESAHH ?? ngee~

     my bestfriend..,telah dimaki oleh seorang blogger yg  tak paham bahasa !! blogger tuh melampau gyle !! kalau tak percaya..,ENTRY NIE buktinya..queen yg baca pun terrr sangat larh geram..,inikan dia sendiri..ape nak jadi dgn manusia zaman sekarang.haihh..isy..,mengeluh lagi.. ( queen dah berjangkit dgn bestfriend queen tuh..,suka merojakkan entry.. )

lalalalalalalalalalalalalaaaa...

ehh..,kenapa gambar nie sesat kat sini?? kalau nak tau baca pulak ENTRY NIE ...tak nak pun tak pe..,tak paksa.. :)
Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

6 pinky mengomel:

Ratu Lissa said...

aku dah tak larat nak gelak nie.. hahahahaha!!!

Queen Of Heart said...

kau gelak sebab aku tulis kau suka merojakkan entry kan?? heheh.. :)

sabar larh..nanti2 aku buat larh..

Nurul Najwa said...

;D sorry . sajee jee test pakai "NOUVELLE" tu hari tu . tp x sesuai la dengan Juakashi ;P sumpah tak sesuai ! dah tukar yer , so , don't mara2 lagy yer adeq queen ~ ;DD jangan terkilan2 . huhu . . urm , sapee makan cili rasa pedas ek ? hehe . memang la , sape pulak yg makan cili rasa belacan . ekeke . kay , gud luck amek result nty ;DD kalau result okay, apply la SBP . cerah sikit masa depan . nk jadi penulis pun boleh ;DD take care adeq Queen ^^

Queen Of Heart said...

sis..x marah laa :) cuma sedikittt terkilan jerh.. btw..,thnx yeah..queen dah apply SBP. tgh tunggu result jerh. takut seyh..queen lemah science..science hari tuh pun susah :( dah x yakin dapat 5A..skrg nie mampu berdoa jer larh hari2..mudah2an dapat pemeriksa yg baik hati.. :)

Nurul Najwa said...

amin ;P gud luck yea ;) science senang la . ;P jgn takut . nty fizik, bio n chem lagy buat gila . math okay kan ? nty form 4 add math jaga2 . silap sikit lingkup semua ;P

Ummi Annur said...

sape yg kutuk best friend queen??