Contest Blog Paling Cun

okay..queen nak join satu contest yg dianjurkan oleh lissa.. 
klik je kat sini if nak join..
                 
okay, jom tengok syarat-syaratnya;

  1. wajib follow blog nie dan blog Ieyja.. *blog ieyja tak tahu blognya akan difollow. jadi biarkan dia suprise, haha..
  2. buat satu entry pasal 'Contest Blog Paling Cun'.. 
  3. dah siap letak link entry di kotak komen. *kalau tak jumpa sila klik tajuk entry, then scroll ke bawah dan anda akan jumpa.
  4. copy banner nie, sila klik>copy>paste kan ia dekat blog anda.
  5. tarihk tutup: 30 julai 2011 jam 11:59 pm.         
  6. tag sekurang-kurangnya 3 orang blogger dan pastikan mereka tau.
then,queen tag..
    done!!
    Terima kasih kerana sudi membaca entry Queen !! Jangan lupa untuk meninggalkan komen anda.. InsyaAllah , di lain hari Queen pula akan meninggalkan komen di entry anda.. :)

    2 pinky mengomel:

    ceriteraliyana said...

    hye3!! tinkerbell terbang2 sini melawat rakan2 bl0gger.. ^^,

    Ratu Lissa said...

    gud luck :)